13/5/08

2ος Αγώνας GTCC @ kartodromo Αφιδνών

Στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο 2ος φετινός αγώνας για το πρωτάθλημα που διοργανώνεται από τα κλαμπ αυτοκινήτου της χώρας μας. Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 150 και σύμμαχο τον καλό καιρό, θεατές και αγωνιζόμενοι απόλαυσαν μια χορταστική μέρα στην πίστα.

Η καλύτερη επίδοση του αγώνα ανήκει στον Λουκά Τζιβελέκη με το "The Sheeps & The Dogs" Citroen AX 1.800 cc και χρόνο 2’45’’414, που του εξασφάλισε τη νίκη στην κατηγορία «Δ» και «S». Υπενθυμίζουμε ότι στους αγώνες του GTCC χρονομετρούνται τρεις συνεχόμενοι γύροι και για την τελική κατάταξη υπολογίζεται το άθροισμά τους. Λόγω των διαστάσεων της πίστας, τα μικρά και ευέλικτα αυτοκίνητα βολεύονται περισσότερο από παντοδύναμα αλλά βαρύτερα οπότε τα αποτελέσματα... έχουν ενδιαφέρον!

Πήγη: drive.gr

Δεν πρέπει να παραλείψουμε και την 2η συμμετοχή του club μας. Τον Παντέλιο Γιάννη με το πανέμορφο και ξεχωριστό Fiat Panda στην κατηγορία Ε. Το αυτοκίνητο κάνεις θα το χαρακτήριζε αυτοκίνητο πόλης/super market, όμως ο Γιάννης ήρθε στον kartodromo για να μας αποδείξει το αντίθετο. Τα κατάφερε περίφημα απέναντι στην δυσκολότερη ίσως κατηγορία του θεσμού αλλά δυστυχώς για αυτόν μια έξοδος στον πρώτο γύρο του αγώνα λόγο λάθος επιλογή ελαστικών του στέρησε μια υψηλότερη θέση στην γενική κατάταξη. Στο επόμενο αγώνα θα κατέβει πιο ανταγωνιστικός και έτοιμος για όλα.

Ο επόμενος αγώνας του θεσμού έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Ιουνίου, στην ίδια πίστα. Το The Sheeps & The Dogs Club θα είναι εκεί. Ελπίζουμε το ίδιο και εσείς.



1 σχόλιο:

Κατράνης είπε...

Φαίνεται οτι ο Γιάννης έχει ανακαλύψει ένα καινούργιο τρόπο να κάνει σούζες με το πλάι...