29/5/08

Προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα.


Η ομάδα ετοιμάζεται με γρήγορους ρυθμούς για τον επόμενο αγώνα του GTCC που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Kartodromo των Αφιδνών.

To Citroen AX βελτιώνεται στα σημεία ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Πιο συγκεκριμένα αναβαθμίστηκε στον τομέα της πέδησης, φορώντας πλέον τετραπίστονο κιτ φρένων της Willwood. Αξίζει επιπλέον να αναφέρουμε πως έχει μπεί στη διαδικασία της "δίαιτας" καθώς υπήρχε στο αυτοκίνητο περιττό βάρος το οποίο έπρεπε ήδη να έχει αφαιρεθεί αλλά λόγω της πίεσης του χρόνου δεν είχαμε προλάβει στον προηγούμενο αγώνα.

Μεγάλη έκπληξη αποτελούν τα νέα για την βελτίωση του Fiat Panda της ομάδας.

Το Fiat ετοιμάζεται για δυνατό comeback μιας και στην πρώτη συμμέτοχη τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, φορώντας λοιπόν κινητήρα απο Punto Hgt, με υπερτροφοδότηση και άγραφο εγκέφαλο της Ηaltech και πιο συγκεκριμένα τον Ε6Κ με σκοπό τα 230-250ps πηδάει απο την κατηγορία Ε στην κατηγορία Γ με τα δίλιτρα τέρατα. Αναμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει το Panda να διαχειριστεί την επιπλέον δύναμη και να κάνει τους ανάλογους χρόνους, καθώς ανεβαίνει κατηγορία και μαζί με αυτήν ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις.

Πιθανότατα το club μας να κατέβει και με μια τρίτη συμμετοχή, τον Κατράνη Νίκο με ένα Mitsibishi Evo 8 στην κατηγορία Α. Ο Νίκος είχε πάρει μέρος στον πρώτο αγώνα του 2008 που έγινε στα Μέγαρα αλλά δυστυχώς λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας στον 2ο αγώνα. Ελπίζουμε να τον δούμε πάλι στην πίστα στις 22 Ιουνίου.

Μερικές φωτογραφίες απο τις προετοιμασίες:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ομάδα πετάει!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο team!!!